CERTIFICERING


Onze praktijk is nu gecertificeerd door de DEKRA.
Er wordt altijd gemopperd. Het 100% goed doen voor iedereen is niet mogelijk. Maar hoe weet je nu of je het wel goed doet? En hoe moet je nu weten naar welke stuurlui aan wal wel moet luisteren? Wij hebben wel de kwaliteit hoog in de vaandal staan. Het klinkt tegenwoordig wat banaal: Het is een van onze speerpunten in ons beleid. En daar we gaan we staan er wel voor.
Om het hoogste kwaliteitsniveau binnen een organisatie te bereiken en te behouden, is het essentieel dat alle medewerkers dezelfde werkwijze hanteren. We hebben naar een goed en onafhankelijk toetsingmiddel gezocht. Op dit moment is het meest gebruikte en meest geaccepteerde instrument om die kwaliteit van de apotheekhoudende huisarts te beoordelen de DEKRA.

Het DEKRA certificaat voorziet in de behoefte om goede zorg zichtbaar te maken en de kwaliteit van de zorgverlening steeds verder te verbeteren.
Een onafhankelijke en objectieve beoordeling vindt plaats op basis van de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001 en richtlijnen als de Nederlandse Huisartsen Genoodschap standaard.

PatiŽnten/verzekerden, zorgverzekeraars en de Inspectie voor de Volksgezondheid weten nu dat ze te maken hebben met een apotheekhoudende huisartsenpraktijk die voldoet aan relevante normen en richtlijnen. En wij kunnen ons nu meten, ook met de grootste apotheken en gezondheidscentra, met een ruime glimlach op ons gezicht.

Dit betekent niet alleen dat de zorg die we u geven goed is, het is ook zichtbaar gemaakt.